Min lyckade köksrenovering

Hejsan alla härliga vänner ute på “nätet”. Idag ska jag skriva ett inlägg och berätta för er om min köksrenovering i Uppsala, och om företaget som har hjälpt mig med detta. Jag är verkligen supernöjd med denna köksrenovering, och det är ett företag som heter 84 Bygg som har renoverat köket. 

 

Jag hörde talas om 84 Bygg när jag berättade för killarna på jobbet om mina planer på att renovera köket. Förmannen, men även en kille på lagret berättade för mig om 84 Bygg, och de hade haft detta företag hemma hos sig för olika jobb, bland annat en köksrenovering. Jag är glad över att jag fick det här tipset, för det stämmer som mina jobbarkompisar sa, att det här är ett väldigt bra företag som levererar kvalitativa resultat. Jag tror att det lätt blir lite som ett lotteri, att anlita sig av ett byggföretag. Det finns så många byggföretag som påstår sig kunna hjälpa till med en köksrenovering i Uppsala, men hur ska jag som kund veta att dessa företag verkligen levererar de resultat jag är ute efter? Det är viktigt med referenser, och det fick jag ju väldigt goda av mina arbetskamrater. Jag tänkte använda det här inlägget för att tipsa er om det här företaget, så att ni som är ute efter en köksrenovering i Uppsala ska veta, att om ni anlitar er av 84 Bygg, så får ni hantverkare som verkligen ser till att ni får det välbyggda och hållbara kök ni vill ha. Dessutom har de priser som står sig riktigt bra i konkurrensen ifrån andra företag. Ni som vill se snygga bilder på mitt kök, kan skicka en vänförfrågan till mig på Facebook! Jag hoppas ni kan ha nytta av det här inlägget och att ni känner att jag har kunnat hjälpa till!